Pražma Královská filet cca 150 g
Kód: 43/200 43/500 43/1KG Zvolte variantuDetailní popis produktu
Doráda královská/zlatá, už to je známkou toho, že jde o výjimečnou rybu - a taková si žádá co nejjednodušší úpravu. Ať už ji budete péct vcelku, nebo jako filety, vystačíte se solí, citronem a trochou oleje.
Doráda/Orada je ryba-dravec s bílým masem a zřetelnými, pevnými kostmi, popisuje šéfkuchař Roman Paulus. Právě díky tomu, že jsou kosti větší a jasně patrné, se i snáze odstraňují, takže si ji možná oblíbí i ti, kdo jinak rybí maso dvakrát nemusejí.
Dorade royal / gold, it's a sign that this is an exceptional fish - such calls as simple as editing. Whether you bake it whole or as fillets, make do with salt, lemon and a little oil. Dorado / Orada is a predator-fish with white flesh and distinct, boned, discloses Chef Roman Paulus. Just because the bones are more clearly evident even easier to remove, so it might take to even those who otherwise may not fish twice.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.